Vesti

Beograd- Troizvornosna teorija - 01. i 02. novembar 2017. ( sreda i četvrtak)

EXKLUZIVNO Predavač: dr Minchul Park, globalni predsednik ISA

Vreme, mesto i broj časova: naknadno

Učešćem na ovogodišnjem dvodnevnom Međunarodnom seminaru osetiti će te zadovoljstvo sticanja novih spoznaja, i dopuniti fond časova u okviru kontinuiranog Su Jok obrazovanja.

 Predavanje obuhvata: Troizvornosnu teoriju, Spoznaju svake od izvornosti kroz manifestacije Troizvornosti u prirodi, Troizvornosne sekvence (niz) i njihovu vezu sa unutrašnjim organima, Troizvornosnu klasifikaciju Sistema energija i Sistema emocija, Troizvornosne konstitucije, Dijagnoze i tretmane specifičnih patologija baziranih na Troizvornosnoj teoriji, Meridijane na zglobovima (Zglobni meridijani).

Opširnije...

Beograd- osnovni seminar Su Jok terapije 14 -17 septem. 2017

Od kako je razvijena Su Jok terapija , bezbroj medicinskih stručnjaka i običnih gradjana širom sveta naučilo je i ovladalo ovom terapijom.  Počinju da vode računa ne samo o sebi već i o svojim susedima i pacijentima. Uverili smo se da pravilno sprovodjenje ove terapije maže da leči razne bolesti od kojih oboljevamo tokom svakodnevnog života.

Prof. Park Jae Woo

Opširnije...

Zagreb, Sajam " Mystic" 20 - 22 oktobar 2017

Balkan Su Jok Therapy Center i ove godine je izlagač na sajmu "Mystic"

 održaće besplatno sertifikovano predavanje "Osnove Su Jok terapije"  u trajanju od 5 šk.č

Svaki čovek može da lako ovlada metodama Su Jok terapije i da u mnogim slučajevima pomogne sebi i svojim bliskim, ne obraćaju se lekaru, kao i bez upotrebe lekova. Prof. Park Jae Woo

Opširnije...